Снимка: Георги Георгиев, БОЕЦ, фейсбукГеорги Георгиев от БОЕЦ изригна с пост срещу

...
Снимка: Георги Георгиев, БОЕЦ, фейсбукГеорги Георгиев от БОЕЦ изригна с пост срещу
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Г-н Туск, да твърдите, че Борисов и ГЕРБ ни пазят от Путин и Ердоган, е все едно да твърдите, че Хитлер ни е пазил от нацистите

Снимка: Георги Георгиев, БОЕЦ, фейсбук

Георги Георгиев от БОЕЦ изригна с пост против шефа на ЕНП Доналд Туск в обществената мрежа.

Поместваме мнението на Георги Георгиев в персоналния му фейсбук без редакторска интервенция:

Г-н Donald Tusk, вие в коя Европа живеете?
Да твърдите, че Бойко Борисов и ГЕРБ ни пазят от Путин и Ердоган, е все едно да твърдите, че Хитлер ни е пазил от нацистите! Борисов е най-вярната марионетка на Путин и Ердоган в Европа и това, че козирува в Брюксел и ви назовава " началници " не трансформира този факт!

ФАКТ Е, че Бойко Борисов заплати над един милиард и 200 милиона лв. на Путин по съзнателно изгубеното арбитражно дело за Белене без даже българската страна да апелира това решение и да предяви срещуположен иск поради некачественото съоръжение и дефектите на построената " площадка ".
ФАКТ Е, че Бойко Борисов възроди плана " БЕЛЕНЕ ", като продължи да налива милиони в Росатом и да държи българската атомна енергетика в стопроцентова взаимозависимост от Русия. Това е било и сега е директна опасност за националната сигурност на България и ползите на Европейски Съюз.
ФАКТ Е, че Борисов отхвърли да изгони съветски дипломати в символ на взаимност с Англия и Европейски Съюз поради случая " Скрипал ".
ФАКТ Е, че Борисов самичък трансформира себе си в бранител тръбач и представител на диктатора Ердоган през последните години за позор на цяла България, като защитаваше турските ползи по тематиката за бежанците против ползите на Европейски Съюз.
ФАКТ Е, че Борисов екстрадира турският жител Абдуллах Бююк и още петима турски жители, с цел да извърши волята на своят стопанин, Ердоган нарушавайки всички интернационалните и български закони и харти за отбрана на човешките права.
ФАКТ Е, че след 10 години ръководство на Бойко Борисов, България е най-бедната и корумпирана страна в Европа и е на 111-то място по независимост на словото съгласно класацията на " Репортери без граници ".
ФАКТ Е, че Бойко Брисов сега построява най-вредният и рисков за България и Европа енергиен план - " Турски поток ", като всичките му излявления, че той няма нищо общо с съветските ползи се оказаха безспорни неистини и бяха разобличени от БОЕЦ и няколко самостоятелни медии! В момента българските жители плащаме милиарди по " Турски поток ", с които съветски компании с съветски служащи и съветска техника поставят съветски тръби, по коите ще тече съветски газ, като по този начин се задълбочава енергийната взаимозависимост и робство на източна Европа под съветско въздействие! Дори саудитската компанията (Аркад), която служеше за заслон на тази незаконна скица е завладяна от Русия, с цел да си подсигурява Путин, че до края на 2020г. тръбата ще е подготвена. Бойко Борисов прави национално и европейско изменничество, като обрича България и огромна част от югоизточна Европа на съветско енергийно иго още няколко десетилетия.
Г-н Туск, ЕНП сподели, че е партията на европейското двуличие защитавайки Борисов и неговият мафиотски режим на ръководство.
Г-н Туск, заповядайте в България, персонално да ви разведа по " Турски поток " и ми покажете най-малко едно " европейско " нещо в този обир, за който българските жители плащаме съвсем 4 милиарда лв..
Г-н Туск, елате да ви покажа по какъв начин работи " демокрацията " на Борисов и мафията. Пребити публицисти и цивилен деятели. Назависими медии под ударите на ДАНС и Национална агенция за приходите. Полицейско принуждение и институционални репресии над спокойно протестиращи жители. Елате да ви покажа постановлението на прокуратурата на Гешев, с което ми не разрешиха да напущам страната, с цел да убият брачната половинка ми осуетявайки нейната трансплантация поради активността ми с БОЕЦ.
Г-н Туск, българските жители направиха своят евро-атлантически избор и даже хора, като вас не могат да ни разколебаят. Като сте неспособни да ни подкрепите в борбата против мафията и корупцията, най-малко не ни пречете. Ще се преборим и сами, само че скоро европейските жители ще потърсят и на вас сметка за какво сте гледали безучастно по какъв начин мафията на Борисов, Пеевски и Гешев източва милиарди от европейските фондове, крадейки парите на всички европейски данъкоплатци. Вие легитимирате мафията. Това ви прави съучастници.
Г-н Туск, чакам ви в България.
25.10.2020г. Без почитание: Георги Георгиев - ръководител на УС на Групово дело " БОЕЦ "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР